Coronatoegangsbewijs voor in de kantine

Sportkantines vallen onder regelingen zoals die gelden voor de horeca. Bezoekers vanaf 13 jaar moeten een coronatoegangsbewijs tonen bij het binnen treden van de kantine. Er is dus een mogelijkheid dat je gecontroleerd wordt op een coronatoegangsbewijs. Dit zal gecontroleerd worden via de CoronaCheckApp of een uitgeprinte versie van de QR-code, in combinatie met het …
Lees verder

Goede eerste week

De Grote Clubactie is ook bij onze club in volle gang. De HS1 zijn gestart met een flitsende eerste sprint en gaan momenteel ruimschoots voorop. Maar de weg is nog lang tot 23 november. De DS1 volgen nu nog op gepaste afstand gevolgd door de DS2. Maar de statistieken laten alleen de online verkopen zien. …
Lees verder

Onderzoek sportcommunicatie

Vanuit de Fontys Economische Hogeschool Tilburg zijn eerstejaars studenten Amber Bohmer en Lars Vos in hun opleiding sportcommunicatie een onderzoek gestart binnen onze vereniging met als doel een communicatieadviesplan te schrijven en aanbevelingen te doen. De looptijd van dit onderzoek is ongeveer twee maanden. Ze starten deze week met een eerste korte enquête. Ze hopen …
Lees verder

Grote Clubactie 2021

Deze week start weer de Grote Clubactie. Net als vorig jaar kan iedereen weer online loten verkopen. De online verkoop wint al jaren terrein op de traditionele huis-aan-huis methode. Afgelopen jaar zijn er landelijk meer loten online dan aan de deur verkocht. Die nieuwe kans laten we natuurlijk niet liggen. Elk team ontvangt weer een …
Lees verder

Blij met loslaten 1,5 meter, bezorgd over toegang horecagedeelte sportaccommodaties

Bron: NOCNSF 15 sep’21 NOC*NSF is blij dat het kabinet de anderhalve meter-maatregel per 25 september loslaat. Het vergroot de toegankelijkheid van sportaccommodaties, zodat deze weer de rol van sportieve ontmoetingsplek kunnen vervullen. Tegelijkertijd voorziet NOC*NSF dat de verplichting van een coronatoegangsbewijs voor de horecagedeelten van de sportaccommodaties tot complexe situaties kan leiden. We vragen …
Lees verder