Technisch jeugd beleidsplan HVW

Het Jeugd beleidsplan en Selectiebeleid jeugd HVW van BouwCenter Centen HVW zijn opgesteld ten behoeve van het waarborgen en behouden van de kwaliteit van de afdeling jeugd. Doelstelling is jeugd met plezier te laten handballen en daarnaast de maximale kwaliteiten uit de jeugdteams halen. Dit zal vanzelfsprekend op termijn ook de kwaliteit van de seniorenteams ten goede komen. Om dit te realiseren is een goede technische en tactische organisatie van de afdeling jeugd belangrijk.

In dit beleidsplan wordt allereerst de organisatie van de afdeling jeugd besproken. Daarna worden per leeftijdscategorie handbal technische en tactische onderwerpen besproken, die belangrijk zijn voor de opleiding van die groep jeugdspelers. Doelstelling is om de opleiding van de verschillende jeugdteams beter op elkaar aan te laten sluiten en dus tot een doorgaande opbouw van handbalkwaliteiten te komen vanaf de F-jeugd tot in de A-jeugd. Afhankelijk van de kwaliteiten van een team en individu kan vanwege deze opbouw per leeftijdscategorie besloten worden langzamer of sneller op te bouwen.

Dit beleidsplan zal leidraad zijn voor het besturen en organiseren van de afdeling jeugd. Met medewerking van huidige en toekomstige trainers, coaches en andere kaderleden zal dit beleidsplan hopelijk in de toekomst zijn vruchten afwerpen. Hierbij is het belangrijk dat er continue bewaking is over de inhoud en uitvoering van dit plan en dat het waar nodig aangepast wordt. Het bestuur, in samenwerking met de Technische Staf jeugd zullen hiervoor zorg dragen.

Gegevens:

Selectiebeleid jeugd HVW

Jeugd-beleidsplan

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.