Trainers portal

TrainerOnline is een uitstekend hulpmiddel voor trainers en trainers in opleiding om zelfstandig of in verenigingsverband trainingen in te richten. De oefenstof is ingedeeld per leeftijdscategorie.

Elke handbalvereniging heeft van het NHV een inlogcode ontvangen om gebruik te maken van TrainerOnline. Met deze inlogcode kunnen maximaal 10 trainers per vereniging deelnemen. De 10 trainers kunnen dan materiaal met elkaar delen, als zij dat willen. Ongekende mogelijkheden bieden zich aan om nu eens een echt technisch en tactisch verenigingsplan op te zetten, want alles kan met elkaar online gedeeld worden! Natuurlijk kun je ook eigen, privé mappen maken met je eigen oefeningen en trainingen.

De TS verdeelt jaarlijks de 10 HVW inlogcodes. Heb je een inlogcode dan kun je inloggen bij TrainerOnline via deze link.

Verder heeft HVW nog een verzameling trainingsmaterialen welke beschikbaar is voor alle handbaltrainers. Deze vind je via deze link. Wil je zelf materiaal via deze weg delen, laat het ons per email weten.