Technische staf

TAKEN EN BEVOEGDHEDEN:

• Opstellen en ten uitvoering brengen van het handbal technisch en tactisch meerjarenbeleidsplan [MJBP] van de vereniging. Detaillering van het technisch en tactisch MJBP voor het lopende seizoen en continue bewaking en waar nodig aanpassen.
  • Deskundige technische kaderleden te selecteren, werven, aan te stellen, aan te sturen, verder te ontwikkelen en waar nodig stop te zetten, in lijn met het technisch en tactisch beleidsplan.
  • Opstellen teamindelingen, trainingsschema’s, oefenprogramma’s.
  • De TS onderhoud nauwe contacten met de overige commissies en houdt het bestuur van alle relevante ontwikkelingen op de hoogte.

SAMENSTELLING:

• Gerold van den Hoogen (afgevaardigde bestuur)
  • Frank van der Velden
  • Ton Wolfs
  • Saskia Wijnen
  • Koen Rutten

email TS

One thought on “Technische staf

1. Peter van der Vloet

Hallo;
    Wij Hv The Flijers Heren 1 willen graag tegen jullie heren 1 een oefenwedstrijd spelen
    in de voorbereiding 25-26 augustus