Grote Clubactie 2020

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie. Traditioneel gaan de jeugdleden voorop. ’s Ochtends gaan ze met de bekende verkoopboekjes in Wanroij aan de slag. Via het verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. Dit kan nu zelfs via de mobiele telefoon van de koper door de QR-code op het boekje te scannen. Vervolgens kan de koper onze club, team en verkoper selecteren en een of meerdere loten kopen.

Nieuw dit jaar is dat ook alle overige (jeugd)leden online loten gaan verkopen. De online verkoop wint al jaren terrein op de traditionele huis-aan-huis methode. Afgelopen jaar zijn er landelijk meer loten online dan aan de deur verkocht. Die nieuwe kans laten we natuurlijk niet liggen. Elk team ontvangt een eigen verkooppagina en kan van daaruit loten verkopen aan familie, vrienden, bekenden, collega’s door de link te delen via de eigen social media kanalen. Laat aan iedereen weten dat jij loten verkoopt. Hoe meer mensen weten dat jij meedoet aan de Grote Clubactie, hoe meer je verkoopt. Verkoop meteen loten op de dag van de start van de Grote Clubactie. Zo maak je een vliegende start en voorkom je dat anderen je voor zijn geweest!

Omdat jullie competitief zijn ingesteld en altijd het teambelang voorop stellen ranglijsten we wekelijks de verkoopresultaten per team. Daarbij houden we rekening met het aantal teamleden. 100 loten op 10 teamleden (100/10=10) scoort dus beter als 120 loten op 15 teamleden (120/15=8). Zoals bij elke competitie is er ook iets te winnen:

• Het best verkopende team van HVW verdient een Hummel teamprijs van € 60,-
  • Heb je 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.
  • Jeugdleden die 40 loten of meer verkopen doen mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maken kans op fantastische prijzen:
    – Hoofdprijs: Nintendo Switch met jouw favoriete spel!
    – 2e prijs: Een fiets
    – 3e-40e: 4 entreekaarten Bobbejaanland
    – 41e-65e: Masita trainingspak
    – 66e-165e: Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
  • Hoe verkoop jij loten?” actie. Deel je video op Instagram, Facebook en/of TikTok met #groteclubactie. Dit jaar is er niet alleen met de Kids-verkoopwedstrijd een Nintendo Switch te winnen maar ook met de “hoe verkoop jij loten?” actie! Hoe maak je kans? Laat zien in een leuke (tiktok-)video op welke creatieve manier jij loten verkoopt voor jouw vereniging. Deel de video op TikTok, Facebook en/of Instagram. Vergeet niet de #groteclubactie toe te voegen. Je maakt nu kans op een Nintendo Switch!
  • Met je team 100 loten of meer verkocht? Dan doet je team mee aan de Masita teamprijs win-actie en maken jullie kans op de Masita teamprijs t.w.v. € 2.000,-.
Instructievideo: loten verkopen via het verkoopboekje (48 sec)
Instructievideo: online loten verkopen (51 sec)