activiteiten

TAKEN EN BEVOEGDHEDEN:

Onder supervisie van de OS richt de AC zich vooral op het organiseren van activiteiten die bijdragen aan de  saamhorigheid en gezelligheid binnen de vereniging.

Daarnaast worden initiatieven opgezet om meer leden te interesseren in en te behouden voor de handbalsport en te komen tot een evenwichtige samenstelling van het ledenbestand.

• Kampweekend voor leden in de herfstvakantie + kampfilmavond
  • Mixtoernooi voor 16+ leden
  • jeugdactiviteit als seizoenafsluiting
  • Uitje naar een devisiewedstrijd