Wedstrijdverslag Tremeg DS1 – HVW DS1

Hey fans! Het is alweer een tijdje geleden dat wij op het veld hebben gestaan. We hadden weinig training gehad voor de wedstrijd, maar dat weerhoudt ons niet van een lekker potje handbal. We moesten er weer een beetje inkomen, na 1,5 maand ‘vrij’, maar we wisten gelukkig wel het nodige aantal balletjes te scoren! De verdediging stond goed, waardoor we met 8-8 de rust in gingen. In de tweede helft moesten we even een tandje bijzetten om de punten mee naar Wanroij te nemen, en dat lukte! Met een eindstand van 12-14 hebben wij weer 2 punten in de pocket! Volgende week spelen wij op zondag 6 februari om 11:30 tegen Swift in het prachtige Wanroij. We hopen uiteraard op veel publiek !! Tot dan. Groetjes, Dames 1