Wedstrijdverslag Lido DC2 – HVW DC1

Vandaag moesten we uit in Heeze. Maud kon helaas niet mee, Line ging wel mee om ons aan te moedigen en te ondersteunen. Verder werden we weer versterkt door het halve D1 team.

We hadden de afgelopen week goed getraind op de 4-2 verdediging en op het passeren in de aanval. Ook het instarten in de aanval en het golven was geoefend. Daar legde coach Theo dan ook de nadruk op. De eerste helft begon redelijk en we maakten het eerste doelpunt. De tegenstander was sterker dan we hadden gedacht, althans 1 speelster die bijna alle goals van Lido voor haar rekening nam. Hier hadden we onvoldoende vat op. De ruststand was 11-12 in ons voordeel.

Tijdens de rust werd er gehamerd op de verdediging waar we te veel hadden weggegeven. Aanvallend was er niks mis met ons spel maar we moesten ons in de verdediging beter concentreren op de tegenstander. We zouden de tweede helft beginnen met het vastzetten van hun rechteropbouwer met de bedoeling hun het scoren te beletten.

Dit viel niet mee. Ze zwierf over het veld en dook overal op om zich vrij voor de keeper te spelen. We scoorden nog regelmatig mooie doelpunten maar helaas de tegenstander ook en net iets vaker dan wij waardoor het 2 minuten voor tijd gelijk stond. Wij hadden nog een aanval en kans om de voorsprong weer te pakken maar dat liep anders; de tegenstander onderschepte de bal en ging er snel vandoor waardoor de eindstand 18-17 in het voordeel van Lido was.

Volgende week spelen we niet. De week erop mogen we nog een keer naar Heeze om te spelen tegen Lido DC1. We hopen op veel support te kunnen rekenen.