Wedstrijdverslag Lido C1 – HVW C2

Zaterdag 9 november mochten we in Heeze spelen tegen het nog puntloze Lido C1. We kregen instructies om compacter te verdedigen. Van lange afstandsschoten zou immers nauwelijks sprake zijn. Aanvallend moesten we doorgaan totdat we werden aangepakt en niet te snel de bal doorleggen.

We begonnen goed en wisten een voorsprong op te bouwen. Toch brak Lido ook af en toe door onze verdediging en hadden we het moeilijk met hun rechterhoek. Door een goede dekking en rugdekking wisten we het haar het scoren zo veel mogelijk te beletten. Aanvallend draaide het bij ons prima en iedereen wist op z’n tijd te scoren vanuit alle posities. We gingen rusten met een voorsprong en een goed gevoel.

Na de rust liep het spel nog iets beter en wisten we zonder problemen de tweede helft ook tot een goed eind te brengen. Weer een overwinning, deze keer 15 – 21 voor ons. We staan nu 4e met 6 punten. Evenveel als de nummer 3 Helios waar we volgende week zondag thuis tegen mogen spelen. Kom dus kijken om 11:40 in de Hoepel. Groetjes dames C2.