Wedstrijdverslag HVW DS1 – Swift DS1

Na ons succes van vorige week, hadden we ook vandaag zin om wat punten te pakken! De dames uit Helmond stonden op de planning, een fysieke wedstrijd. In de eerste helft liepen de aanvallen niet erg soepel. We konden moeilijk onze ruimtes vinden en verdedigend lieten we ook een paar steken vallen. Dit leidde tot een ruststand van 5-7 in het voordeel van Swift. We begonnen de tweede helft sterk! Een aantal mooie schoten van afstand en sterke verdediging zorgden ervoor dat we tot een gelijke stand kwamen, namelijk 10-10. Helaas hebben we dit niet vast kunnen houden en maakten we te veel fouten in de aanval. We hebben verloren met 12-17. Volgende week spelen wij op zondag in Son en Breugel tegen onze koploper. Tot dan! Groetjes Dames 1