Wedstrijdverslag HVW DS1 – Apollo DS1

Hallo toeschouwers die niet mochten komen kijken, Vandaag (14/11) stond de koploper op het programma. Corona en blessures zorgden ervoor dat slechts de helft van ons kleine team mee konden spelen. Gelukkig kregen we aanvulling vanuit de DS2 en B1. Winnen is nooit onmogelijk maar vandaag wel een grote uitdaging. We begonnen sterk en het eerste doelpunt was voor ons. We waren fel en gretig en werkte er hard voor. De hoeken werden uitgedekt waardoor we ook van afstand moesten gaan scoren en dat ging prima! De ruststand was 9-12. In de rust kregen we kort de tijd om op adem te komen, want het was een pittige wedstrijd. We hebben het in de tweede helft gruwelijk spannend gemaakt en kwamen in de laatste minuten tot 21-22. Apollo heeft toch nog een puntje gemaakt, waardoor de punten helaas naar Son gaan maar het voelde toch als een kleine overwinning. De geblesseerde pootjes zijn trots op jullie, en Joan ook. Volgende week zien we jullie wederom niet bij onze wedstrijd, maar spelen wij op 20/11 tegen Manual in Venray. Like dit bericht op Facebook voor mentale steun tijdens deze wedstrijd. Groetjes Dames 1