Wedstrijdverslag HVW DB1 – The Flyers DB1

Deze week mochten we een thuiswedstrijd spelen tegen The Flyers. Helaas miste we Fleur vandaar dat Suus ons kwam helpen vandaag. De wedstrijd begon voor beide teams erg moeizaam. Na een kleine tien minuten stond er nog steeds een 1-1 score op het bord. In de verdediging werd er goed gesloten en konden we vertrouwen op elkaars rugdekking. De aanvallen liepen erchter nog niet zo lekker. Toch konden we na een aantal breaks de rust in met een 8-2 voorsprong.

Voor het begin van de wedstrijd hadden we verschillende systemen besproken, de tweede helft lukte deze gelukkig een aantal keer. Helaas gingen er vandaag ook de nodige ballen over de goal en verloren tijdens de aanvallen zelf. De tegenstanders kregen nog twee penalty’s mee. Gelukkig stond de verdediging wel prima de tweede helft. We hadden de manier van aanvallen van The Flyers op een gegeven moment door, waardoor ze er bijna niet meer door kwamen. De punten zijn in Wanroij gebleven! 🎉 met een eindstand van 15-6. 🥂