wedstrijdverslag HVW DA1 – Tachos DA2

Na een weekend rust was het weer tijd voor een wedstrijd. De klok werd verzet dus iedereen kon uitgerust aan de wedstrijd beginnen. Het doel was natuurlijk om de punten in Wanroij te houden.

De eerste helft begon goed. Snelle aanvallen en veel break-outs. De meiden uit Waalwijk konden ons niet bij houden. Daarnaast stond onze verdediging heel goed en kwam Tachos er niet doorheen. De ruststand was 10-1 in ons voordeel.

Na de bespreking was het doel om meer te scoren en het tempo erin te houden. Nog steeds waren en veel mooie aanvallen maar langzamerhand hakte de vermoeidheid er toch in. We bleven breakouts lopen en onze verdediging bleef heel goed. De wedstrijd is geëindigd in een stand van 20-2 in ons voordeel.

Volgende week spelen we om 14:40 in Rijen tegen RHV.