Wedstrijdverslag Huissen DB1 – HVW DB1

Vanmiddag (17/10) was het tijd om te vertrekken richting Huissen. We wisten dat er hier kansen lagen om eventuele punten te pakken.

Meteen in de eerste dertig seconden kregen we een penalty tegen, even wakker worden dus. Gelukkig konden we de eerst volgende aanval meteen de stand weer tot gelijke hoogte brengen. Beide partijen stonden goed te verdediging en was er toch iemand door heen stonden de keepers daar hun mannetje. De stand liep langzaam maar gelijk op gedurende de eerste helft, maar toch konden wij op het einde een paar keer vaker door komen. We gingen de rust in met een voorsprong van 5-7!

In de rust is er goed besproken wat er beter moest, dat was het passeren en de rugdekking. Tweede helft begonnen we dan ook sterk en vol met goede moed, gingen we hier dan onze eerste punten pakken? We konden op een gegeven moment uitlopen met drie goals en dit een tijdje zo vast houden. Maar toen in de laatste vier minuten kwam Huissen terug. En konden ze de gelijk maker maken. Met nog 20 seconden op de klok gingen wij onze laatste aanval in. Zou het dan toch nog kunnen? Er werden nog een aantal ballen slecht overgespeeld, maar ja hoor Fleur kon nog net passeren. Op de zoemer gooide ze de 12-13 het net in! En daar was onze eerste winst in de divisie! 🤩 Maud stond ook zeer goed te keepen, mede daardoor hebben we gewonnen.

Eerst even een goed feestje gevierd op het veld samen met Gerold en Frank, waarna het tijd was om een ander feestje te vieren.

Onze trouwe supporter (de oma van Lente en Jasmijn) is maandag 18 okt jarig. Er was een certificaat geregeld met de omschrijving ‘Erelid van de B1’. Afgesloten door met zijn alle gezellig bij de Mac te eten!
De 29ste spelen we thuis tegen de handbalschool van Gelderland, hopelijk tot dan! 👋🏼