Wedstrijdverslag Huissen DB1 – HVW DB1

Vandaag mochten weer richting Huissen om voor de tweede keer tegen die meiden te spelen. De vorige keer maakten wij op de zoemer de winnende goal, zou het nu weer lukken?

De start was (te) moeizaam, de verdediging stond wel goed. We waren voorbereid op de sper en de in startende spelers. Helaas liepen we in de aanval vast op hun 6-0 verdediging. We kreeg het bijna niet voor mekaar om deze uit te spelen en op die manier goals te maken. De rust stand was dus in het voordeel van Huissen 10-4.

De tweede helft moesten we dus een inhaalslag maken qua goals wilde we weer punten pakken. We kwamen vaker door de 6-0 verdediging heen, maar werden daarna geregeld afgefloten. Het schoot dus nog niet echt op met het maken van goals. Desondanks dat onze verdediging relatief goed stond lukte het Huissen wel om goals te maken. De punten bleven in Huissen met een eindstand van 17-9.