Wedstrijdverslag de Sprint DC1 – HVW DC2

Niet allemaal even fris en monter vertrokken de Wanroijse meiden om 9 uur ’s ochtends naar Deurne. Sommige hadden nog last van de pronkzitting of van de korte nachtrust ten gevolge van het babysitten voor diezelfde pronkzitting.

Al twee keer eerder hadden de Wanroijse C2 dames die van de Sprint getroffen met twee keer winst voor HVW. Deze keer was dat ook ons doel.

Het liep allemaal toch even anders. Zelfvertrouwen en overtuiging waren de sleutelwoorden waar het aan ontbrak. En wat wij mistten hadden ze bij de Sprint juist gevonden.

Geen van de Wanroijse dames kwam aan haar normale niveau en niemand wist het tij tijdig te keren. Toen het tien minuten voor tijd te laat was om het verschil nog te repareren kwam er een opleving. De 17 – 12 eindstand was een goede graadmeter voor de krachtsverhoudingen van vandaag.

Volgende week zondag spelen we om 11:30 uur thuis tegen het fusieteam van DOS’80/Oplympia’89 DC2. Dit team doet nu nog mee voor het kampioenschap in onze poule. Hopelijk kunnen wij stunten zodat zij na volgende week hun titelaspiraties kunnen laten varen.