Wedstrijdverslag Dames 1

Na 2 spannende wedstrijden net te hebben gewonnen begonnen we zaterdagavond met een positief gevoel aan de wedstrijd in Eindhoven. We wilden Octopus laten zien wat we in huis hadden en dat lukte. Mooie combinaties en individuele acties waren zichtbaar in de eerste helft. De verdediging stond als een huis waardoor Octopus maar 8 keer scoorde. Aanvallend vlogen er 13 goals in wat zorgde voor een ruime voorsprong bij de start van de tweede helft…

Maar toen ging het mis zoals vaker was de start van de tweede helft onrustig met veel balverlies. Wij kwamen niet tot scoren en Octopus gooide de ene na de andere bal erin. Het werd gelijk, we stonden weer een puntje voor of achter en zo verliep de 2e helft. Tot de laatste minuut waar we na een mislukte kans op de gelijkmaker ook nog een laatste 7 meter moesten incasseren. Eindstand 24-22.

Ondanks deze tegenslag gaan we met goede moed richting de wedstrijd van aankomende zondag. We spelen dan weer thuis om 13.20 en kunnen al jullie aanmoedigingen goed gebruiken! Groetjes de dames 1