Wedstrijdverslag Dames 1

Na een lange rit kwamen we aan in het regenachtige Goirle. Ons doel vandaag was om het degradatiespook verder weg te jagen. Na wat overtredingen aan beide kanten liepen de emoties bij de tegenpartij en het publiek al snel hoog op. De eerste helft eindigde in een gelijkstand: 7-7.

De tweede helft waren we gelijk een stuk scherper. Op een gegeven moment was het 10-11 in ons voordeel. Deze score op het bord leek wel een eeuwigheid daar te staan. Gelukkig werd het cruciale schot eindelijk gelost en werd op de bank feest gevierd alsof we kampioen waren! Onze dames hadden het vertrouwen weer terug en scoorden nog twee prachtige goals. Donald Trump zou willen dat zijn muur net zo sterk staat als onze verdediging: niemand kwam er meer langs! Dit resulteerde in een winst van 14-10!

Dit hebben we gevierd in de kantine van Goirle! Wij kunnen alle support goed gebruiken (naast de ondersteuning van de D-jeugd – ons team van de week volgende week), dus we zien jullie graag zondag 26 maart om 13.10 uur! Tot dan!