Wedstrijdverslag Apollo DS1 – Bouwcenter Centen DS1 (26-21)

Vandaag speelden we uit tegen Apollo. Zij staan tweede en wij hadden een halve ziekenboeg, maar nieuw jaar nieuwe kansen. De eerste tien minuten moesten we weer even wennen aan hun snelle speelstijl. Daarna kwamen we echter op volle krachten en dichtten we het gat een beetje.

Met mooi samenspel en scherpe goals gingen we de rust in met een kleine achterstand van 14-10. Na de rust begonnen we samen sterk! Daarna kakten we echter in en hadden we balverlies. Hierdoor liep Apollo uit, maar dit lieten we niet zonder slag of stoot aan ons voorbij gaan. We sloten de wedstrijd goed af en zijn niet ontevreden met een verlies van 5 punten verschil (26-21) tegen de nummer 2. Zien we jullie volgende zaterdag thuis tegen Gemert? Dames 1 Wanroij