verslag VIOS toernooi Heythuysen

Jaaaa daar gingen we weer op na mooie Limburg! Heythuysen ofwel Heytze. Bij de afslag Heythuysen in begint het camping gevoel weer te kriebelen. Het voelt daar altijd weer als een beetje thuiskomen. Nadat alle tenten staan met wat uitgedunde commissie Heytze, en we ons eerste drankje hebben genuttigd mogen wij met onze voetjes van de vloer!

De zaterdag begon vroeg.

De weergoden waren ons op een bui na goed gezind. Na dagje lekker handballen en spelen, was de prijsuitreiking. Vol spanning wachtte af;

  • De B en F-jeugd gingen met de eerste plek naar huis.
  • De E1 en E3 met een tweede plek naar huis.
  • De D en de E2 met een derde plek.
  • Veel prijzen in de wacht gesleept.

De huidige shirtjes werden nog even goed in gebruik genomen om de buikschuifbaan van onze campingburen. Verklaard de schone gele shirtjes. Daarna konden we aanvallen want er was een lekkere BBQ voor ons bereidt.

Iedereen zijn buikje rond hebben we nog even lekker gespeeld of opgeruimd. De ijsjes smaakte ook nog goed!

Nadat de jongste jeugd huiswaarts keerde mocht de A-jeugd worden losgelaten! Ze zijn gaan feesten in de feesttent.

Als iedereen op zondag na een regenachtige nacht ontwaakt gaan we op weg na een stevig ontbijt . Ook zondags hebben de meiden A ook een balletje gegooid. Na zelf twee wedstrijden met 6 dames te spelen konden ze hun tweede beker met nummer 1 erop in ontvangst nemen. Al met al weer een geslaagd weekend!!!

We bedanken alle ouders voor het rijden. Speciaal dank aan Frank en Patrick om te coachen! De commissie Heytze voor een geslaagd geregeld toernooi. En Heythuysen tot volgend jaar maar weer!!!

Groetjes Gerold, Rick, Karin en Saskia