Update nieuwe maatregelen Coronavirus

Bron: NHV

Op dinsdagavond 8 december om 19:00 uur vond er een persconferentie plaats van het kabinet i.v.m. het Coronavirus. De huidige maatregelen (de gedeeltelijke lockdown) gelden ook tijdens de feestdagen. Dit betekent dat er niks verandert ten opzichte van de maatregelen die al gelden: de handbalsport kan nog niet starten met trainingen voor volwassenen en de herstart van de competities.

Scenario’s herstart overige competities
Naast de herstart van de topcompetities hebben wij ook algemene scenario’s opgesteld over hoe een herstart er voor diverse competities uit zal komen te zien. Het spreekt voor zich dat start momenten ook halverwege een maand plaats kunnen vinden. Hier zal in dergelijke gevallen een aangepaste kalender voor verschijnen waarbij de lijn is doorgetrokken die zichtbaar is in de hieronder gepubliceerde kalenders.

Conceptkalender herstart januari
Conceptkalender herstart februari
Conceptkalender herstart maart

Voorbereidingsperiode
Voordat de competitie kan aanvangen, is er voor de A-jeugd en senioren 4 weken nodig om in vol contact te mogen trainen. Voor de B-jeugd en lager zullen wij de competitie z.s.m. weer hervatten zodra er groen licht is vanuit de overheid om weer competitiewedstrijden te mogen spelen.