Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2015

In een volle Cuijkse schouwburg werd afgelopen maandag 7 december door van de bourgondische Brabantse comédienne Christel de Laat de finale avond van de Rabobank Clubkas Campagne 2015 gepresenteerd.

Alle deelnemende verenigingen en stichtingen in het werkgebied van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen waren uitgenodigd om op deze spectaculaire finale-avond het bedrag per stem, het aantal stemmen per club en daarmee het bedrag per club bekend gemaakt te krijgen.

Bijna 400 verenigingen hadden zich aangemeld om mee te mogen dingen naar de € 135,000 die door Rabobank LVCM in het vooruitzicht was gesteld. Tijdens deze avond werd het bedrag verhoogd naar € 150,000

Ruim 27.000 leden van de Rabobank LVCM hadden in november online hun stem kunnen uitbrengen op hun club naar keuze. Ongeveer 1/3 heeft dit ook daadwerkelijk gedaan, waardoor hun stem 3 keer zoveel waard werd.

Onze club ontving 215 stemmen en daarmee € 708,48.

Graag willen wij alle stemmers bedanken voor hun steun. Alle niet stemmers roepen wij op volgend jaar gebruik te maken van hun stemrecht en onze club te steunen. Alle klanten van de Rabobank die nog geen lid zijn vragen wij (gratis) lid te worden zodat ze volgend jaar ook inspraak krijgen in de bestemming van het geld van deze Clubkas campagne.

Afbeelding1