Vrijkaarten Beneleague finale

De BeNe-league competitie van België en Nederland staat bij de handballiefhebber inmiddels bekend als dé tophandbalcompetitie van de Lage landen voor wat betreft herenhandbal.

De apotheose van deze competitie met de vier hoogst geëindigde clubs vindt plaats op 30 en 31 maart in de Lotto Arena te Antwerpen. Op zaterdag 30 maart om 13:30 en 16:00 uur zullen de halve finales plaatsvinden en op 31 maart wordt om 13:30 gespeeld om de 3e plaats en om 16:00 uur de finale.

De BeNe-League is de voorbije jaren uitgegroeid tot een bijzonder sterke competitie waarvan het niveau de laatste jaren aantoonbaar is gestegen. Elk weekend wisten de handballers ons weer te raken met de intensiteit van hun inspanningen en emoties; dat is wat tophandbal zo mooi maakt. Wij rekenen, evenals de voorgaande edities, opnieuw op twee prachtige handbaldagen met spannende wedstrijden, waarbij natuurlijk ook sportiviteit en respect de boventoon voeren.

De deelnemende clubs van de BeNe-League willen jou graag verwelkomen op één van bovenstaande wedstrijddagen en bieden daarvoor twee vrijkaarten aan voor zaterdag of zondag. Je kunt dan samen met andere handballiefhebbers genieten van handbal en entertainment op het hoogste niveau.

Als lid van HVW kun je tot 22 maart gebruik maken van deze 2 vrijkaarten (op=op) door een mail te sturen naar voorzitter@hvwanroij.nl

Info over de deelnemende clubs en de final 4 vind je op https://www.bnlhandball.com/ Tickets zijn verder te bestellen via https://www.bnlhandball.com/tickets/