Trainerswissel

Na verschillende evaluaties hebben de technische staf van HVW en Peter van der Vloet besloten de samenwerking per 1 april stop te zetten.

Peter en HVW begonnen hun avontuur in April 2020. Een roerige periode waarin door Corona de zaalcompetitie niet was voltooid en promotie naar de hoofdklasse daardoor in eerste instantie van de baan leek te zijn.
Door een versterkte promotie/degradatie regeling kon HVW met Peter toch aan een nieuw seizoen in de hoofdklasse beginnen. Maar voor die competitie goed en wel was begonnen gooide Corona opnieuw roet in het eten.
Er volgde een langere periode met serieuze beperkingen. Het ontbreken van wedstrijdritme en het niet samen kunnen trainen had z’n weerslag op de trainer en de groep.

Bij de start van het seizoen 2021-2022 werd duidelijk dat van de eerdere overvloed aan spelers geen sprake meer was. Op bepaalde posities was er zelfs een schaarste.
Een situatie waarin het de hoofdtrainer en de groep niet lukt om opnieuw de juiste draai te vinden.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan vervanging. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie verder informeren.
We bedanken Peter voor zijn inzet en inbreng bij HVW en wensen hem alle goeds in de toekomst.

Met sportieve groeten,

Bestuur BCC HVW.