Steun in/op de rug

21 juli 2017

FysioXperts Huib Rost en David Goossens hebben zich vandaag als cosponsor voor de komende 5 seizoenen verbonden aan de Wanroijse Handbalvereniging. HVW zal op de rugzijde van alle wedstrijdkleding het FysioXperts logo met trots dragen.

FysioXperts ondersteunt op deze manier de doelstelling van de handbalvereniging om deze dynamische sport te bevorderen, innoveren en professionaliseren. Handbal is een dynamische, snelle, harde maar faire sport waarbij teamspirit centraal staat. Sporters moeten in staat worden gesteld in een veilige omgeving met plezier te sporten en daarbij het hoogst mogelijke fysieke en mentale uit zichzelf te halen.

Zowel FysioXperts als HVW zien in elkaar een fanatieke ploeg die gedreven werken om de teamprestaties naar een nog hoger niveau te tillen. En net als binnen de handbalsport heeft bij FysioXperts ieder zijn/haar specialisme die hieraan bijdraagt.

Beide heren brengen naast hun vakkennis ook de ervaring als (Olympisch) topsporter mee en passen die dagelijks toe in hun werk: doelgericht, efficiënt en effectief handelen. Onderdeel van het sponsorschap is dan ook de ambitie om deze kennis en ervaring over te brengen op de Wanroijse handbalvereniging. Daarbij is het belangrijk dat met name jonge sporters goed worden begeleid in blessurepreventie zodat ze fit blijven en er vol voor kunnen blijven gaan.

De sponsoring maakt het onder andere mogelijk dat trainers en coaches op gebied van trainingsbelasting, hersteltijden maar ook mentale belasting nog beter worden opgeleid zodat eventuele blessures of blessuregevoelige situaties sneller worden herkend, met de juiste begeleiding kan worden gewerkt aan preventie of optimaal herstel. Dit zal uiteindelijk invloed hebben op de sportieve slagkracht van het team en daarmee de vereniging.

Naast dat nagenoeg iedereen binnen de organisatie veel affiniteit heeft met sporten, wil FysioXperts graag midden in de Wanroijse samenleving staan. Een overeenkomst als deze draagt daaraan zeker bij.