Start Grote Clubactie zaterdag 23 september

Handbal Vereniging Wanroij verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke loten verkoop is op zaterdag 23 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Jeugdleden starten dinsdag 26 september

Onze jeugdleden starten dinsdag 26 september met het verkopen van de loten. We verzamelen dinsdag om 18:30 uur in de kantine. Na het ontvangen van de laatste informatie zullen we proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. We zullen de loten verkopen aan de inwoners van Wanroij.

Verkoopboekje met QR-code

Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

Verkooppagina

Elk team ontvangt nog een link met zijn persoonlijke verkooppagina zodat we met zijn allen zoveel mogelijk loten kunnen verkopen.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!