Vervolg scholingsavond voor keepers en keeperstrainers

Op 19 januari werd een zeer geslaagde scholingsavond gehouden voor keepers en keeperstrainers, coaches en andere belangstellenden.

Deze avond zal een vervolg krijgen op 26 januari, 2 – 16 en 23 februari, telkens van 19:00 tot 20:30 uur

Onder leiding van Tonio van Rhee, Technisch Coördinator & Coördinator Keepers van de Carmel Handbalschool Salland en NHV docent HT3, komen alle basistechnieken en de visie van de CHS m.b.t. het keepersvak aan bod onder het motto: “Hoe keepers op te leiden”. We hopen met deze scholingsavonden voor de belangstellenden de kennis over het keepersvak te vergroten.

Het beleid van de CHS is gericht op het aanbieden van een zo compleet mogelijk trainingsaanbod waarin alle gebieden vertegenwoordigd zijn. Techniek, tactiek en fysiek bijvoorbeeld. Maar wat te denken van sociaal en mentaal. Allemaal pijlers die even zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van talent. Het training geven bij de CHS is uniek omdat alle speelsters een enorme drive hebben en er echt voor gaan. Niet alle deelnemers hebben evenveel talent, maar de motivatie en gedrevenheid komt wel overeen. Iedere speler heeft de droom het maximale uit haar handbalcarrière te halen. Als ik een bijdrage mag leveren aan het realiseren van die droom is dat een grote voldoening waar ik achteraf met plezier op terug kijk. Veel speelsters die ik vroeger getraind heb, spelen nu bij grote clubs als Dalfsen, DOS en E&O. Een aantal hebben zelfs het nationale team gehaald. Wat wil je dan als trainer nog meer? Prachtige herinneringen heb ik overgehouden aan de verschillende stages. Vooral die in Denemarken staan nog vers in mijn geheugen. Wat een sfeer en beleving kennen ze daar! De groei van de spelers tijdens zo’n week is ook enorm.

Locatie: sporthal de Hoepel, Wanroij

Deelname: alle HVW keepers zondermeer, overige belangstellenden kunnen zich opgeven bij TS@hvwanroij.nl