Publiek welkom bij Drielandentoernooi

Op 2, 3 en 4 juli spelen de TeamNL Handbaldames ter voorbereiding op de Olympische Spelen een drielandentoernooi met Rusland en Zweden in de Maasport in Den Bosch. Vanwege de versoepelingen die in de afgelopen weken zijn doorgevoerd door het kabinet, is het mogelijk om publiek te ontvangen. Het is de eerste keer sinds de uitbraak van het Coronavirus dat de Oranjedames weer met publiek zullen spelen. Alle leden van het NHV maken gratis kans op tickets voor deze wedstrijden!

Programma:

Vrijdag 2 juli19:00 uurNederland – Rusland
Zaterdag 3 juli14:00 uurZweden – Rusland
Zondag 4 juli18:15 uurNederland – Zweden

Momenteel is het nog niet mogelijk om volle tribunes te realiseren, maar per dag kunnen wij een beperkt aantal leden van het NHV ontvangen. Het is noodzakelijk dat de toeschouwers in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs en dat de basismaatregelen tijdens het evenement nageleefd worden. 

Alle geïnteresseerden konden zich tot en met donderdag 24 juni  opgeven om kans te maken op gratis tickets voor één van de wedstrijden in Den Bosch. Op vrijdag 25 juni werd er geloot onder alle geïnteresseerden. Iedereen heeft op 25 juni bericht ontvangen of men ingeloot is.

Voorwaarden:

  • Alle toeschouwers moeten in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs. Dit bewijs kun je ontvangen wanneer je voldoet aan de Testen voor Toegang voorwaarden van de Rijksoverheid. Dit betekent dat je een negatief testbewijs van maximaal 40 uur oud kunt overhandigen of minimaal 14 dagen geleden de tweede Coronavaccinatie hebt ontvangen. Alle informatie kun je ook hier teruglezen.
  • Alleen leden van het NHV kunnen inschrijven voor tickets. Bij de inschrijving wordt om jouw relatiecode gevraagd. Je relatiecode vindt je terug in de HandbalNL App: Menu -> Digitale pas.
  • Per persoon kun je inschrijven voor maximaal 5 tickets per wedstrijd. 
  • Bij de inschrijving voor tickets kan je jouw voorkeurswedstrijd doorgeven. 

Ik ben ingeloot voor tickets. Welke stappen moet ik nu volgen?

Op vrijdag 25 juni ontvangen de ingelote personen een brief met meer informatie en een unieke code. Met deze code kunnen de tickets voor de wedstrijd besteld worden. Je krijgt tot woensdag 30 juni 16:00 uur de tijd om jouw gratis tickets te verzilveren. Wanneer jij de tickets besteld hebt, dien je de stappen te volgen om een Coronatoegangsbewijs te kunnen overhandigen bij de ingang van het evenement. 

We hopen op een volle Oranje tribune!