Pretpark vouchers 1+1 gratis

Iedereen die voor HVW in de weer is geweest om zoveel mogelijk Grote Club Actie loten te verkopen kan een voucher krijgen voor pretparken Bobbejaanland, Duinrell en Slagharen. De kortingsvoorwaarden staan hieronder uitgelegd.

Stuur een berichtje naar acties@hvwanroij.nl en wij zorgen dat je zo’n voucher krijgt. Let wel; de voorraad is niet onbeperkt.

Groetjes, commissie acties.

 

Bobbeljaanland: Ontvang voor het tweede ticket gratis bij aankoop van een volwassene ticket tegen reguliere entreeprijs. De korting is geldig t/m 30 juni 2016. Niet geldig bij voorverkooptickets, niet geldig voor scholen en groepen, niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Kijk op Bobbejaanland.be voor actuele openingstijden.

Slagharen: tegen inlevering van deze voucher krijgt 1 persoon gratis toegang tot Attractiepark Slagharen in combinatie met 1 vol-betalende persoon. Toegang tot Aqua Mexicana is op basis van beschikbaarheid en is voor € 7,- bij de kassa of via de website verkrijgbaar. De korting geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. De kortingsbon is geldig t/m 1 juli 2016. Kijk voor meer info op www.slagharen.com

Duinrell; Geldig van 2 november 2015 t/m 24 maart 2016 voor onbeperkt Tikibad of geldig van 25 maart t/m 30 oktober 2016 voor het attractiepark inclusief onbeperkt Tikibas. Koring is te gebruiken voor 2e en 4e persoon (niet geldig voor 6e, 8e, etc.) Niet geldig i.c.m. andere acties/kortingen/e-tickets. Niet inwisselbaar voor contanten. Niet geldig tijdens het Tinaweekend in september 2016.