Oefenwedstrijden jongste jeugd

Hallo allemaal!!
Dat was een leuke ochtend!!
25 april hebben we met de jongste jeugd samen met handbalveniging habo 95 uit Boekel wedstrijdjes gedaan.
Het was er gezellig. En we hebben goed kunnen oefenen aan onze handbalkwaliteiten.
We hebben namelijk dit jaar heel erg veel geleerd.
De oudste Kids van de e jeugd hebben geholpen zie hieronder verslagje van Ninthe. Dit ging ook perfect!!
Op zaterdag 30 mei van 10 tot 12 hebben we weer wedstrijdjes.
We hopen op veel publiek. Kom je even kijken wat we allemaal kunnen?
Groetjes van de jongste jeugd!!!!
———————————————————————————————————————————————–
20150425_100932_resized
Vandaag heb ik het scorebord,timer,ranja en veel leuke wedstrijden gezien. Ik vond het super super super super super super super leuk. De E1 heeft volgens Nienke,Britt en Amber OF Eline. Zelf weet ik het niet precies. ECHT WAAR het was…………………… SUPER COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik heb zelf veel plezier gehad en doe het graag vrijwillig nog een keer. Verder hoop ik dat we met de E zelf ook een keer winnen. Ik blijf zeker onder handbal. Sorry maar ik weet echt niks meer voor mijn verslag tot de volgen de keer . Groetjes Ninthe Lauwers