Kamplocatie

De piraten zijn los! Eerder vanmiddag vertrokken 2 piratenschepen richting het kamp. De beide stuurmannen trotseerden de woeste zeeën om uiteindelijk net voor het vallen van de duisternis in veilige haven voor anker te gaan. We hopen dat het een top weekend gaat worden met alle piraten die er bij zijn.

Dit jaar verblijven we in groepsaccommodatie ‘De Kastanjes’ in Elsendorp. Adres: Diepertseweg 22, 5424 TA Elsendorp. Voor meer informatie, kijk op de site www.dekastanjes.nl.

Zondagmiddag gaan we zwemmen bij Fitland in Gemert. Ouders die de kinderen op komen halen, worden om 16.00u verwacht bij het zwembad. Adres: Vicaris van der Asdonckstraat 55, 5421 VB Gemert.

Zondag verwachten we rond 16.30u terug te zijn bij sporthal de Hoepel. We zullen het kamp dan gezamenlijk afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor contact tijdens het kamp kan er gebeld worden met Roos van der Wielen (06-19594485) of Erik Hendriks (06-51698597)

We gaan er met zijn allen weer een super kamp van maken!

Tot zondag,

Groetjes de Activiteitencommissie

 

Eén gedachte over & ldquo; Kamplocatie & rdquo;

  1. ons pap zegt dat vroeger, toen wij op kamp gingen, dat altijd erg leuk was, maar dat we dan veel te weinig sliepen. ons pap was daar nooit zo heel blij mee, wij vertelden dan ook maar aan hem dat we genoeg slaap kregen. De ouders van de kinderen die nu mee zijn zullen wel net als ons pap zijn. ik vraag me af of zij na afloop ook zo belazerd worden zoals wij dat deden……………..kampgangers, veel plezier!!!!!

Reacties zijn gesloten.