Kampgangers terug van een “griezel“ weekend

Hallo iedereen,

Vrijdag 21 oktober was het weer tijd voor het jaarlijks handbalkamp. Het thema was griezel. We verzamelden om 19:00 uur bij de kerk om gezamenlijk naar de accommodatie te gaan in Vorstenbosch. Iedereen zag er leuk verkleed uit. Toen we aankwamen hadden we de kamers verdeeld en maakten we onze bedden op. Daarna kregen wij een lekker heksendrankje. Ook gingen we pompoenen uithollen, en iedereen maakte er een mooie creatie van. Vervolgens deden we warme kleding aan om ons klaar te maken voor het nachtspel. Voordat we het bos ingingen, kregen we een lekker broodje knakworst. We werden in groepjes van ongeveer 5 mensen naar het bos gebracht om aan de spannende spooktocht te beginnen. Verschillende bekenden van de senioren zaten in de struiken om ons te laten schrikken. Uiteindelijk zijn we weer allemaal levend teruggekomen op onze kamplocatie. Daarna zijn we lekker gaan chillen op onze kamers en na een tijdje zijn we heerlijk gaan slapen.

De volgende ochtend werden we wakker gemaakt met pannen. We hebben ons daarna omgekleed en heerlijk ontbeten. Met een volle buik begonnen we aan het spel dat Hans had georganiseerd. Na een paar opwarmrondes vielen de eerste deelnemers af. Zij mochten met de kinderen van het kabouterhandbal, die ondertussen waren gearriveerd, verschillende spelletjes spelen. Zij zijn bijvoorbeeld met waterverf bezig geweest en hebben in het speeltuintje gespeeld waar ze zich erg vermaakten. De alleskunner was nog steeds bezig met de overige deelnemers. Er zijn spellen gespeeld, zoals op de lat gooien, eieren verstoppen, darten, beerpong en zo snel mogelijk een wc-rol afrollen. Na een erg spannende finale tussen de nichtjes Nienke en Loïs, is Loïs uitgeroepen tot alleskunner 2022 van HVW. Zij mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.

‘s Middags hebben wij ons vermaakt met een potje voetbal. Daarna zijn wij beloond met een lekkere zelfgemaakte pizza van de pizzakar. Met een volle buik begonnen we aan de pub quiz. We werden in zes groepen verdeeld om de vragen te beantwoorden en de opdrachten uit te voeren, zoals Chubby Bunny, bananen pellen met blote voeten, slagroom opvangen met je mond en zo’n hoog mogelijk toren maken met spaghetti en marshmallows. Het groepje van Hans was de winnaar. Om de avond af te sluiten gingen we met z’n alle rond het kampvuur zitten. Er werden marshmallows geroosterd en liedjes gezongen. Nadat de maskers uit de tassen werden gehaald en er een paar mensen flink geschrokken waren, gingen we weer allemaal naar ons bedje.

De volgende ochtend kregen we te horen dat we ons binnen driekwartier moesten klaarmaken, alle tassen moesten inpakken en de kamers moesten schoonmaken. Het was ons gelukkig gelukt om allemaal op tijd klaar te zijn. Daarna hebben we nog even samen gegeten en de hele accommodatie schoongemaakt en opgeruimd. Rond 11:30 uur werden we opgehaald en reden we naar de hoepel, waar we een wedstrijd hebben gespeeld en het kamp hebben afgesloten met een lekker broodje hamburger .

We willen Ninthe, Tanja en Ebby heel erg bedanken voor het organiseren van dit leuke, gezellige en helaas ook laatste handbalkamp!