Kaartverkoop Nederland-Duitsland start op 22 februari

Yes, de TeamNL Handbaldames mogen weer voor volle tribunes spelen! Op de persconferentie van dinsdag 15 februari zijn er een hoop versoepelingen aangekondigd. Dit houdt in dat we weer een heleboel fans op de tribunes mogen verwelkomen.

Op zaterdag 5 maart spelen de TeamNL Handbaldames de EK- kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland in het Topsportcentrum Rotterdam. Het fluitsignaal klinkt om 16:00 uur (deuren gaan open om 14:00 uur). Tickets zijn te koop via https://www.handbal.nl/tickets/ en kosten €9 voor kinderen tot en met 15 jaar en €15 voor volwassenen. De kaartverkoop start op dinsdag 22 februari om 16:00 uur. Wees er snel bij om kaarten te bemachtigen!

Omdat iedereen een vaste zitplek heeft is een QR- code bij binnenkomst niet nodig. LET OP! I.v.m. de avondwedstrijd van voetbalclub Feyenoord tegen FC Groningen kan er niet bij het stadion geparkeerd worden. Parkeren kan in de parkeergarage of aan de Olympiaweg.

Nederland is bij de loting voor de EK-kwalificatie ingedeeld in een poule met Duitsland, Griekenland en Wit Rusland. Tegen elke tegenstander wordt uit en thuis gespeeld. Het EK vindt plaats van 4 t/m 20 november in Slovenië, Noord-Macedonië en Montenegro. De twee beste landen uit de poule plaatsen zich voor het eindtoernooi waaraan in totaal zestien landen deelnemen. Nederland is de kwalificatie goed begonnen en staat momenteel bovenaan met 4 punten uit 2 wedstrijden. Duitsland staat tweede met 3 punten.

We hopen jullie bij de wedstrijd te zien!