HVW DS1 – Elshout DS1

Na een gelijkspel in de eerste seizoenshelft wisten we dat het een zware pot ging worden. De Dames 1 van Elshout zijn altijd een stugge ploeg die vrij sterk en fysiek is, waardoor er in de eerste helft weinig is gescoord: 6-5. De meeste goals zijn gevallen vanuit een dood spelmoment er gingen veel 9- en 7-meters in aan beide kanten. Het bleef de hele wedstrijd vrij spannend ook al stonden we niet achter maar elke keer liepen we niet verder uit als 2 punten tot in de laatste paar minuten toen werd het 17-14. De eindstand is uiteindelijk 17-15 geworden. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de goede aanmoediging van Fleur en Janne.

Volgend weekend gaan we naar Camelot/Desk DS1 in Tilburg. Dit team staat nu nog 1 punt boven ons op de ranglijst maar we gaan ons best doen om dit om te draaien.