Heren 3 neemt de punten mee naar huis!

Afgelopen zondag 31 januari 2016 mochten de vedetten van de Heren 3 aantreden tegen Apollo in Son en Breugel. Vervangend coach Koen gaf ons voor de wedstrijd één ding mee en dat was dat we gewoon de bal erin moeten gooien. Met die gedachte begonnen we aan de wedstrijd. Onder leiding van een goeie scheids ging de wedstrijd mooi gelijk op. Aan het einde van de eerste helft zag je toch wel een beetje dat de jongens van Apollo er een beetje doorheen begonnen te zitten en toen konden we een klein gaatje slaan ruststand: 11-14.

Tijdens de rust zei onze coach dat we zo door moesten gaan en dat we nog niet gewonnen hadden. Apollo had duidelijk weer bijgetankt want het was binnen een mum van tijd 15-15. Vanaf toen gingen we verstandig spelen en we wisten dat we ze conditioneel gingen pakken en dat was ook zo, einduitslag: 19-20. Dus we namen de punten mee naar huis.

Over 3 weken staan de mannen van White Demons op het programma, dus iedereen is van harte uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen.

Groeten van de Masters.

Eén gedachte over & ldquo; Heren 3 neemt de punten mee naar huis! & rdquo;

  1. geweldig dat er weer 2 punten gepakt zijn

    maar je kan er niet zomaar van de MASTERS onder zetten

    groeten van een echte MASTER

Reacties zijn gesloten.