Heren 1 overwinning 5 is een feit!

Wedstrijdverslag Bouwcenter Centen Heren 1 – Aristos Heren 2 (30 -19)

Wanroij – Zaterdag 18 november was het weer zover. De mannen van HVW mochten aantreden voor alweer de 7e wedstrijd dit seizoen. De voorbereiding was niet ideaal gezien de vele afwezigen, maar gelukkig konden de mannen terugvallen op enkele (oud)gedienden. De sfeer in de sporthal was uitstekend en de HVW-spelers waren vastbesloten om te winnen. De coaches Maik en Pieter hadden een tactische opstelling bedacht die het gemis van de afwezige spelers opving.

Al snel bleek dat Aristos niet zomaar van plan was om zich te laten overrompelen, en de wedstrijd werd een ware strijd tussen beide teams. In de eerste helft wist HVW regelmatig te scoren, en vanuit hun kant gezien leken ze goed op weg naar de overwinning. Koen Robben maakte een klein foutje door de verkeerde bal te pakken, maar hij ging uiteindelijk wel echt ‘voor de bal’…

Aan het eind van de eerste helft stond HVW voor met 15-8, mede door een uitstekende Maarten Rongen! Zijn acties en schoten waren een echte doorn in het oog van Aristos. In de tweede helft ging Aristos fel in de aanval, en HVW moest alle zeilen bijzetten om voorsprong te behouden.

De spelers van HVW hielden hun hoofd echter koel en bleven elkaar goed ondersteunen. De gastspelers Joris van Duuren, Roy van de Bolt en Harm van Haaren speelden een onmisbare rol in het team en werden zeer gewaardeerd door de rest van het team!

Uiteindelijk zag HVW hun harde werk beloond met een verdiende overwinning: 30-19. Na de wedstrijd vierden de spelers de winst uitbundig en genoten ze nog lang na in de kantine. Het was een wedstrijd die ondanks de overwinning toch eindigde in een koude douche, aangezien de boiler in de sporthal uitstond…

De mannen van HVW zijn blij dat ze zo’n sterk team hebben dat samenwerkt en vecht voor de overwinning. En ook altijd terug kunnen vallen op onze gastspelers, jullie zijn dit seizoen echt van waarde!