HandbalMasterz

Samen naar een fijn en veilig sportklimaat: dát is wat wij graag willen. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het vergroten van de spelregelkennis bij de spelers en coaches. Om deze kennis te verbeteren, is ‘HandbalMasterz’ geïntroduceerd. Je oefent hier je spelregelkennis en sluit dit af met een examen. Na het behalen van je examen ontvang je een spelregelbewijs. Spelers en coaches die een goede kennis van de spelregels hebben, kunnen hiermee ook tijdens het spel voordeel behalen.

Voor wie is Handbalmasterz
De leden die de leeftijd hebben bereikt waarin zij overgaan naar de A-jeugdcategorie. Deze leden moeten het spelregelbewijs halen voor de start van de competitie.
Voor het seizoen 2019-2020 geldt de verplichting voor iedereen die geboren is in 1999, 2000, 2001 en 2002. Een competitieseizoen begint op 1 september. Dat betekent dat je vóór deze datum in het bezit moet zijn van het Spelregelbewijs. Indien je na 1 september lid wordt van het NHV, dan krijg je tot 31 maart daaropvolgend de kans het Spelregelbewijs te halen.

Daarnaast:
– Iedereen die een scheidsrechtersopleiding wil volgen
– Iedereen die coach is bij een C-jeugdteam of hoger
– Iedereen die een trainersopleiding wil volgen

Hoe ga ik aan de slag?
Ga naar www.handbalmasterz.nl en download deze handleiding