H1 geen schijn van kans tegen koploper

2014-12-21 HVW-BEDO

De handballers van HVW hebben zondagmiddag kansloos verloren van Bedo, de koploper van de 2de klasse B. De ploeg van Hans Zwaan maakte geen enkel moment aanspraak op een goed resultaat. De lijstaanvoerder uit Beek en Donk won eenvoudig: 17-30. ,,Dit was een van onze slechtste wedstrijden van het seizoen”, beweerde Zwaan na afloop.

Tot pakweg 10 minuten voor het einde van het 1ste bedrijf hield HVW de achterstand beperkt (9-12). Het verschil tussen de ploeg uit Wanroij en Bedo was met rust echter al gegroeid naar 7 punten: 10-17. In de 2de helft liep Bedo verder en verder uit. De teller stokte bij 17-30.

Maarten Rongen maakte de meeste treffers voor HVW. Hij scoorde 6 keer. Joey Hendriks (5), Robert Jans (3), Koen Blom (2) en Kevin van de Berg maakten de andere Wanroijse goals.