Groesbeek Glories DA1 – HVW DA1

In de vroege ochtend van zondag 3 december stond ons weer een wedstrijd te wachten. Deze keer mochten wij weer naar Groesbeek toe. Deze meiden staan een paar plekken onder ons dus we waren zeker van plan om te winnen.

Om 8:40 vertrokken we naar Groesbeek en om 9:45 begon de wedstrijd. Groesbeek maakte de eerste goal, want wij moesten nog even wakker worden. De verdediging was verder weer top maar scoren was nog lastig. De ruststand van de wedstrijd was 1-4 in ons voordeel.

Na een korte rust begonnen we en wisten we gelijk weer een goal te maken. Groesbeek had veel systeempjes in de tweede helft waardoor er meer gescoord werd. Wij kwamen helaas nog steeds weinig tot scoren. Gelukkig hebben we de wedstrijd gewonnen met 6-9 in ons voordeel.

Volgende week spelen wij tegen Taxandria in Oisterwijk.