Doelpuntenmachine HVW DC2 op dreef

De Wanroijse C2-meiden zijn goed op dreef. De 4e plaats op de ranglijst zal na vandaag niet meer veranderen. Bovenin is het nog spannend tussen Overpelt, Helios en Olympia. De Sprint, Lido, Habo en Bedo bepalen de onderkant van de ranglijst.

Vandaag mocht het Boekelse Habo het nog een keer proberen tegen HVW. Op 2 november was het in Wanroij 21 – 20 geworden. Op 5 januari was de return in Boekel al veel beter; 16 – 32. Vandaag stond de 3e ontmoeting op het programma.

Waar een groot deel van de Wanroijse C2-meiden tijdens de trainingen last heeft van fysieke kwaaltjes is daar tijdens de wedstrijden niets van te merken. Iedereen is topfit en 200% inzetbaar. Wisselen is een staf en de wisselbank een kwelling.

De volle supporterstribune – inclusief de C1 en trainer Gerold – inspireerde de C2-meiden om te laten zien wat ze waard zijn. De Boekelse verdediging werd kundig omzeild en doorkruist. Zonder medelijden werd hun keeper aan de lopende band beschoten. Ook verdedigend stonden de HVW meiden hun ‘mannetje’. In het enkele geval Habo de Wanroijse verdediging wist te omspelen stond daar goalie Kyra nog die de bal wist te keren en meteen omzette in een messcherpe break-out.

Alle HVW meiden speelden vandaag op echt topniveau. Fleur deed daar nog een schep bovenop en verraste iedereen keer op keer met haar loopbewegingen en vlammende schoten. Ze had een dominante bijdrage in de 36 – 15 einduitslag.

Zaterdag 21 maart spelen we in Heeze tegen laagvlieger Lido waarna we zondag 29 maart in Wanroij onze competitie afsluiten tegen Helios.