De regenboog brengt hoop???

Wedstrijdverslag: PSV DS3 – Bouwcenter Centen HVW DS1        17 – 13

Eindhoven – Vandaag mochten we naar Eindhoven. Helaas hadden we aan 2 auto`s genoeg, met een wissel zijn we de strijd aangegaan. We begonnen met een voorsprong, helaas werd de lat onze favoriet en hadden we wat balverlies waardoor PSV dichtbij kwam.

Er werd vlot gewisseld, waardoor ieder op nieuwe posities heeft kunnen shinen. We gingen met een man minder de rust in door twee minuten tijdstraf.

De tweede helft begonnen we ondanks dat wel sterker. Helaas wist PSV toch meer te scoren, door ons balverlies. De eindstand was 17 – 13. We hadden meer geluk met de regenbogen op de terugweg. Volgende week spelen we om 12:20 uur thuis tegen Dynamico. Tot dan!