De Handbalzomer staat voor de deur!

Bron: NHV 4 juni

De handbalzomer staat weer voor de deur! HandbalNL richt zich tijdens de zomermaanden juli en augustus volledig op alle handbalverenigingen in Nederland. Samen laten we duizenden kinderen, jongeren en ouderen kennismaken met Beach Handball. In juli en augustus worden er op ruim veertig accommodaties Beach Handball clinics georganiseerd. Deze spectaculaire sport komt op een speelse manier aan bod, tijdens de clinics gaan de deelnemers het zand op om te oefenen met pirouettes en vliegertjes. De clinic zijn voor iedere leeftijd op maat gemaakt. 

Van 23 juli tot en met 8 augustus vinden in Tokyo de Olympische Spelen plaats. Tegelijkertijd wordt in Den Haag het TeamNL Olympic Festival georganiseerd. HandbalNL is hierbij ook aanwezig en zal op diverse plekken Beach Handball clinics, in combinatie met Goalcha, aanbieden. Je hoeft niet alleen inwoner te zijn van Den Haag om hieraan deel te nemen. Vind je het leuk om als team, vrienden of individueel hieraan deel te nemen? Informatie over aanmelden volgt snel.

Dit jaar organiseert Sportproductions wederom de Summertour. HandbalNL heeft zich hier ook dit jaar weer bij aangesloten. De Summertour gaat in de maanden juli en augustus langs maar liefst 78 campings! Op deze campings kunnen campinggasten in een animatieprogramma van twee uur kosteloos meedoen aan unieke sportieve activiteiten. Het gatendoek, de tjoek en GOALCHA Streethandball kunnen gespeeld worden. Daarnaast kunnen campinggasten de strijd aangaan met elkaar met Bubbleball en You.fo.

Ben jij benieuwd waar in het land wij allemaal te vinden zijn? Of wil je meedoen met een activiteit? Hou dan de komende week onze website en social media in de gaten! Wij maken zo snel mogelijk bekend waar en wanneer de activiteiten zijn en hoe jij je kan aanmelden!