Dames B-jeugd weekendje Mariahoop

Weekend Mariahoop

Afgelopen vrijdag was het jaarlijks weekend naar Mariahoop weer aangebroken. We vertrokken om kwart voor 8 bij de Hoepel. Rond 9 uur kwamen wij aan en hebben we meteen onze bedden in orde gemaakt. Toen begonnen we met de eerste paar spelletjes van de alleskunner die door Hans was georganiseerd, met spellen zoals moeren stapelen, auto (rijden), ballen gooien, ring werpen, zoveel mogelijk wasknijpers op je gezicht zetten en nog veel meer. Toen had Gerold al het kampvuur aangestoken en hebben we lekker gekletst en gezongen bij het warme gloeiende vuur. Toen was het bedtijd, want we moesten zaterdagochtend weer vroeg uit de veren.

In de ochtend hebben we lekker ontbeten met een heerlijk gebakken eitje. Daarna hadden Carla en Gerold een teambuilding georganiseerd, dat was een ochtendwandeling waarbij we Maud van a naar b moesten verplaatsen. We liepen te sjouwen en te puffen met een inklapbankje  waar Maud op zat. Toen kwam Gerold met een goed idee, door bij een lieve Limburgse meneer aan te bellen en een kruiwagen te vragen. Zo hebben we de route makkelijker af kunnen maken. Bij thuiskomst moesten we alweer omkleden, want we hadden een training op de planning. Zo hebben we ons goed kunnen voorbereiden voor het Limmidtoernooi.

Het was mooi weer en we hadden het erg heet na de training. Als afkoeling gingen we buikschuiven en hadden we een waterballonnen gevecht. Daarna was het al weer tijd om te eten en hadden we een lekker broodje hamburger. Toen was het weer tijd om de alleskunner voort te zetten. De alleskunner van dit jaar is Michelle geworden! Het kampvuur werd weer aangestoken, dat betekend weer gezellige, leuke gesprekken van “hoe zie jij je leven over 10 jaar? En werden er tips en tops voor alle speelsters en trainers uitgewisseld. Toen gingen we weer slapen want zondag hadden we toernooi. De wekker ging al om 8 uur, dat betekende spullen weer inpakken, de hut schoonmaken en een stevig ontbijt. We waren ingedeeld bij een A poule, maar dat ging ons goed af. Uiteindelijk hebben we de 2e plaats weten te bemachtigen zonder nederlaag!

Wij willen graag Gerold, Hans en Carla heel erg bedanken voor de organisatie en de gezelligheid! We hebben het heel erg naar ons zin gehad.Groetjes de B1