Dames B door naar de halve finale!!

Donderdag 9 maart hebben wij de kwart finale gespeeld in de bekercompetitie tegen de Sprint. De Sprint kenden we al want daar moesten we ook tegen in onze eigen competitie.

De eerste paar minuten ging het minder goed, daarom kregen hun een voorsprong. Daarna kwamen wij van start, de verdediging stond goed. De aanval ging een beetje stroef, want we waren nog niet helemaal gewend aan elkaar hoe we speelden. We hebben namelijk een beker team gevormd van 5 spelers van de b1 en 5 spelers van de b2. Beide teams spelen een heel ander spel. De ruststand was 9-10 in ons voordeel.

In de rust hadden we een preek van onze coaches, toen wisten we weer een beetje wat we beter konden doen. De tweede helft ging het al weer beter dan in de eerste helft. De verdediging ging nog steeds goed. De aanval ging al wat beter als in de eerste helft. toen stonden we 5 punten verschil voor en dachten we dat we er waren. Toen kregen we weer een dip. Het was een hele spannende wedstrijd. We hebben toch de winst binnen gesleept. De eindstand was 15-18. Door naar de halve finale!!