Dames 1 hebben de eerste punten in de pocket!

Zaterdagavond begonnen we vol goede moed aan de eerste wedstrijd van November. Zou het vandaag dan eindelijk lukken om de eerste punten mee naar Wanroij terug te nemen?

We begonnen sterk, vooral verdedigend zat het goed dicht en Bergeijk kwam moeizaam tot scoren. De aanvallen dat ze er toch doorheen braken hadden wij onze sterspeler van de dag in de goal staan. Onze keeper heeft erg goed gekeept en hield maar liefst 6 penalty’s tegen! Gelukkig kregen we aanvallend ook kansen, helaas lukte het niet altijd om tot scoren te komen. De ruststand was 6-6.

Na de rust begonnen we weer met nieuwe energie. Lange tijd stonden we voor met slechts 1 punt. We hielden het spannend tot de laagste minuut, maar gelukkig hielden we de rust. In de laatste 3 seconden scoorden we nog met een mooie afsluiter. De eindstand was 9-11, YES wat zijn we blij met deze punten!!! Kijk maar eens op Facebook hoe blij we zijn.

Volgende week spelen we zondagmiddag om 14.55 uur tegen MHV. Tot dan 🙂 Groetjes dames 1