Corona en Competitie

De competities gaan bijna weer van start en daarom heeft het NHV de nodige informatie voor jullie nog even op een rijtje gezet.

Het spelen van competitie in deze periode brengt voor veel verenigingen vragen met zich mee. Daarom heeft het NHV speciaal voor alle clubs een FAQ Corona pagina opgezet. Vragen worden op deze pagina beantwoord.

Protocol voor wedstrijden  
Niet alleen rondom competities zijn er veel vragen, maar ook m.b.t. de wedstrijden zelf. Via deze link vind je het protocol voor wedstrijden.

Veel gestelde vragen scheidsrechters  

Naast dat het voor spelers fijn is om te weten waar ze rekening mee moeten houden bij het spelen van wedstrijden, merken wij dat scheidsrechters ook de nodige vragen hebben.
De informatie voor scheidsrechters is terug te vinden via deze link.

NHV Bestuursbesluit: Artikel 43 – Rangorde in competitie, kampioenschap, promotie, degradatie  
Om te bepalen wanneer er in de toekomst bij het eerder moeten beëindigen van de competitie een promotie en degradatie plaats gaat vinden, of dat het een seizoen ongeldig wordt verklaard is het volgende bestuursbesluit genomen.

Promotie degradatie regeling  
Klik hier voor de promotie/degradatie regeling 2020/2021.

TOT SLOT

Vragen of opmerkingen
Bij vragen of opmerkingen kun je terecht bij je trainer/coach en natuurlijk ook altijd rechtstreeks bij de jeugdcommissie en het bestuur.