C1 teamafsluiting

Het zaalcompetitieseizoen is al ruim een maand afgelopen. In de voorbereiding op het volgende zaalseizoen zijn de teams al opnieuw ingedeeld waarbij de C1 niet in de samenstelling van afgelopen seizoen zal spelen. Tijd dus voor een afsluitingsactiviteit.

We vertrokken om half 4 met de fiets naar de door ons zelf georganiseerde activiteit. 15 spelers en beide trainers/coaches. Bij bowlingcentrum Erica mochten we op 3 banen onze balkunsten laten zien. Maud hoefde deze keer geen bal tegen te houden en iedereen kreeg evenveel kansen om te scoren. Met veel plezier en strijdlust werd een uur lang alles omgekegeld. De scoreborden konden het maar net bijhouden, toch was een scheidsrechter overbodig. De bidons hadden we thuisgelaten, gelukkig hadden ze bij Erica glazen waaruit we mochten drinken. Aan het einde van het uur was het wel duidelijk. Iedereen had deze keer gewonnen. Het was een echte teamprestatie van hoog niveau.

Voordat we met de fiets naar onze volgende bestemming gingen bedankten we Gerold en Theo voor het leuke en leerzame seizoen. We hebben veel zin in het volgende seizoen met hopelijk weer deze trainers/coaches.

Eenmaal teruggefietst naar Wanroij streken we neer op het terras van het Raadhuis alwaar we onszelf trakteerde op een frietje, een snack en nog een drankje. Met veel plezier keken we nog een laatste keer terug op het afgelopen seizoen waarna vanaf nu alle blikken zijn gericht op het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten.