Ben jij de handbalbestuurder van de toekomst?

Draag jij HVW en de handbalsport in het algemeen een warm hart toe? Denk jij met jouw kennis en passie HVW en handbal sterker te kunnen maken? Dan is de opleiding ‘Modern Besturen’ iets voor jou! Het NHV investeert graag in de mogelijkheid om jonge (kandidaat) handbalbestuurders tussen 18 en 30 jaar te binden aan de verenigingen en het NHV. Tijdens de cursus, die uit 4 bijeenkomsten (avonden) bestaat, wordt ingegaan op thema’s zoals ‘besturen in de sport’, ‘maatschappelijke trends’ en ‘persoonlijke effectiviteit’.

Het NHV biedt jou deze cursus helemaal gratis aan. Het enige wat we terugvragen is dat je, na afronding van de cursus, onder leiding van het NHV en samen met andere jonge bestuurders, wilt blijven meedenken over het vernieuwen en versterken van de organisatie van handbal in Nederland. Hiervoor zal 2x per jaar een bijeenkomst georganiseerd worden en er vindt daarnaast online soms een brainstorm plaats over specifieke thema’s.

Kijk voor meer informatie op: https://sportopleidingen.nl/sportopleidingen/52-talentprogramma-modern-besturen

Heb je interesse? Meld jezelf aan op uiterlijk zondag 25 oktober via: https://surveys.enalyzer.com?pid=g7b6guni en we nemen daarna contact met je op.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.