Beachveld grondwerkzaamheden voltooid

Na 2 jaar proef te hebben gedraaid met tijdelijke voorzieningen was vorig jaar al duidelijk dat we ons gingen inzetten voor een permanente beach buitensportaccommodatie. Een jaar ‘papieren’ voorbereiding en afstemming met alle betrokkenen resulteerde begin april in een formeel ‘ja’ van de Gemeente. Om nog dit toernooi gebruik te kunnen maken van dit beachveld werd direct gestart met de grondwerkzaamheden. 

Het zwaardere machinale werk werd verricht door  Mark van Dommelen, Mark Verstegen en Erik Hendriks met ondersteuning van Ard van der Bolt en Martien Hermanussen.

     Keunen  Mark Verstegen  Erik Hendriks bord

 

10 dagen voor het toernooi zijn de goals geplaatst en de lijnen aangebracht. Daarmee zijn de grondwerkzaamheden officieel voltooid.

We gaan ons nu eerst opmaken op een hopelijk geweldig toernooi.

Daarna gaan we verder met de verdere afwerking en moeten de bouwhekken nog plaats maken voor blijvende omheining. Ook hierbij is de inzet van vele vrijwilligers nodig. We zullen zeker nog een keer een beroep op jullie doen. Wil je op de hoogte blijven, volg dan onze site of beter nog, kom naar het beachveld.