Annulering kampweekend

Beste ouders/verzorgers en HVW’ers,

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat het Handbalkamp 2020 op 16 t/m 18 oktober niet door kan gaan. Naar aanleiding van de afgelopen persconferenties heeft de activiteitencommissie samen met het bestuur besloten om het kamp onder deze omstandigheden niet door te laten gaan. Hoe jammer wij dit ook vinden, in deze tijden gaan gezondheid en veiligheid zonder meer boven alles.

Op dit moment zijn wij hard op zoek naar mogelijkheden om het kamp eventueel op een later tijdstip nog door te laten gaan. Mochten deze plannen werkelijkheid kunnen worden, laten wij dit jullie natuurlijk meteen weten. Het opgavegeld wat je betaald hebt, krijg je wel al terug en zal in de loop van deze week teruggestort worden.

Maar dan toch niet getreurd! Om het leed wat te verzachten en de kinderen toch een leuk weekend te bezorgen, kunnen wij wel een alternatieve activiteit organiseren op de zaterdagavond. We zijn op dit moment dan ook op volle toeren aan het organiseren om de activiteit op zaterdagavond een succes te laten worden, houd deze avond dus vrij. Mocht je je niet opgegeven hebben voor het kamp, maar wil je wel graag mee met de activiteit op zaterdagavond? Dat kan! Geef je zo snel mogelijk op via activiteiten@hvwanroij.nl.

Zo snel mogelijk zullen we jullie laten weten wat de nieuwe plannen zijn en we hopen iedereen te kunnen zien op de avond van 17 oktober!

Met vriendelijke groet,

Yvon Smits namens de Activiteitencommissie van HVW

Ps: Bij vragen of opmerkingen, schroom niet om te mailen of bellen!

yvonsmits@live.nl

+31 6 23 84 56 29